Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Restaurante Material: O Abrigo do Nordés en Malpica.

Creación, en el centro de la villa marinera de Malpica, de un restaurante de categoría de un tenedor, con capacidad para 30 personas, con cocina caravista, basada en los mariscos y pescados a la parrilla km0 . Proyecto promovido por dos socios, uno de ellos marinero en activo

Datos xerais
Acrónimo: 
-
Tipo de proxecto: 
Produtivo
Non produtivo
Tipo de proxecto: 
Individual
Conxunto
Cooperación
Datos do promotor
Nome e apelidos / Razón social: 
NORDÉS MATERIAL, S.L
Datos de interese: 
-
Perfil empresarial: 
Empresa Privada Sociedad Limitida
Datos do proxecto
Referencia normativa: 
RDEN de 21 de diciembre de 2018 por la que se establecen las bases reguladoras para la concesión de ayudas para proyectos al amparo de las estrategias de desarrollo local participativo ( EDLP), aprobadas para los grupos de acción local del sector pesquer
Convocatoria - ano: 
2020
Data de aprobación: 
14/07/2020
Prazo de execución
Prazo total (meses): 
16
Anualidades: 
2020-2021
Data fin de execución: 
31/10/2021
Ámbito de aplicación: 

MALPICA DE BERGANTIÑOS - A CORUÑA

Información económica inicial do proxecto
Coste total do proxecto (subvencionable + non subvencionable): 
168.748,22 €
Coste subvencionable do proyecto (inversión pública + inversión privada): 
165.748,22 €
Total axuda pública aprobada (€): 
77.901,67 €
% Subvención: 
47
Reparto de axuda pública aprobada
FEMP (€): 
66.216,42 €
FEMP (%): 
85
CA (€): 
11.685,25 €
CA (%): 
15
Indicadores
Sexo promotor: 
Muller
Home
Idade promotor: 
< 40 anos
> 40 anos
Negocio de nova creación: 

Non
Diversificación da actividade pesqueira: 
Si
Non
Emprego creado (ETC): 
Si
Non
Nº emprego creado (ETC): 
2
Emprego mantido (ETC): 
Si
Non
Nº emprego mantido (ETC): 
-
Actividades de formación: número de mulleres que participaron: 
-
Estratexia de desenvolvemento local participativa, obxectivos e prioridades dos proxectos
Principais obxectivos do proxecto: 

Creación de restaurante de calidad, basado en los productos del mar locales con preparaciones a la parrilla.

Resultados concretos previstos coa implementación do proxecto: 

Creación  de dos puestos de trabajo, uno de ellos autoemplo de una de las promotoras. Diversificación  de la economía familiar de los promotores.

Principais actividades do proxecto: 

Restaurante de categoría de un tenedor, con capacidad para 30 personas, con cocina  caravista, basada en los mariscos y pescados a la parrilla km0.

Obxectivos da EDLP do GALP á que responde
Obxectivo estratéxico da EDLP: 

1. Fomento y diversificación productiva de la pesca artesanal.

Obxectivo específico da EDLP: 

1.2.Extracción de insumos de las actividades marítimas (muy especialmente de la pesca artesanal) para otras actividades productivas.

Principios horizontais
Desenvolvemento sostible: Medioambiente e cambio climático: 
Si
Non
Promoción da igualdade e non discriminación
Igualdade de xénero: 
Si
Non
Discriminación: 
Si
Non
Favorecer a inclusión social: 
Si
Non
Contribución aos retos dos GALP cara o 2020: 
Si
Non
Contribución: 
Política pesqueira común
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)