Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A Lonxa D´Álvaro Espazo Gastronómico Cultural

Creación de restaurante innovador que combina la gastronomía y la cultura marinera, ofertando un servicio que pretende trasladar al cliente a la vivencia de una lonja de puerto pesquero, realizar la puja  a través de las nuevas tecnologías y degustar los productos del mar, destacando las preparaciones con técnicas de ahumado, secado y braseado.  

Datos xerais
Acrónimo: 
-
Tipo de proxecto: 
Produtivo
Non produtivo
Tipo de proxecto: 
Individual
Conxunto
Cooperación
Datos do promotor
Nome e apelidos / Razón social: 
A Lonxa D´Álvaro, S.L.
Datos de interese: 
-
Perfil empresarial: 
Empresa privada
Datos do proxecto
Referencia normativa: 
ORDEN de 24 de mayo de 2016 por la que se establecen las bases reguladoras para la concesión de ayudas para proyectos al amparo de las estrategias de desarrollo local participativo (EDLP), aprobadas a los grupos de acción local del sector pesquero
Convocatoria - ano: 
2018
Data de aprobación: 
13/07/2018
Prazo de execución
Prazo total (meses): 
16
Anualidades: 
2018-2019
Data fin de execución: 
31/10/2019
Ámbito de aplicación: 

Muxía

Información económica inicial do proxecto
Coste total do proxecto (subvencionable + non subvencionable): 
348.229,00
Coste subvencionable do proyecto (inversión pública + inversión privada): 
263.454,50
Total axuda pública aprobada (€): 
123.823,62
% Subvención: 
47%
Reparto de axuda pública aprobada
FEMP (€): 
105.250,07
FEMP (%): 
85
CA (€): 
18.573,54
CA (%): 
15
Indicadores
Sexo promotor: 
Muller
Home
Idade promotor: 
< 40 anos
> 40 anos
Negocio de nova creación: 

Non
Diversificación da actividade pesqueira: 
Si
Non
Emprego creado (ETC): 
Si
Non
Nº emprego creado (ETC): 
3
Emprego mantido (ETC): 
Si
Non
Nº emprego mantido (ETC): 
-
Actividades de formación: número de mulleres que participaron: 
-
Estratexia de desenvolvemento local participativa, obxectivos e prioridades dos proxectos
Principais obxectivos do proxecto: 

Creación de proyecto innovador que permite la generación de empleo, diversificación de los ingresos de  esta familia marinera e incrementar el valor añadido de los productos pesqueros de la zona recuperando las preparaciones tradicionales de pescado.

 

Resultados concretos previstos coa implementación do proxecto: 

Creación de 3 puestos de trabajo y consolidación de los ingresos familiares.

Principais actividades do proxecto: 

Creación de restaurante con zona de lonja para puja de los productos mediante las nuevas teconologías y zona de comedor con sistema de extracción de aire individuales para cada mesa que permita la preparación de pescados braseados y ahumados.  

Obxectivos da EDLP do GALP á que responde
Obxectivo estratéxico da EDLP: 

2. Competitividade Sostible das actividades relacionadas co Mar

Obxectivo específico da EDLP: 

2.2. Compatibilización do aproveitamento dos elementos medioambientais e patrimoniais para a diversificación

Principios horizontais
Desenvolvemento sostible: Medioambiente e cambio climático: 
Si
Non
Promoción da igualdade e non discriminación
Igualdade de xénero: 
Si
Non
Discriminación: 
Si
Non
Favorecer a inclusión social: 
Si
Non
Contribución aos retos dos GALP cara o 2020: 
Si
Non
Contribución: 
Política pesqueira común
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)