
Mellora cualitativa de establecemento hoteleiro e creación de oferta de servizos orientados ao mar. Mellórase a accesibilidade, dotando ao local de ascensor. As habitacións e aloxamento deséñanse con referentes de temática mariñeira e da Costa da Morte, créase un espazo na cuarta planta para exposicións e divulgación da cultura mariñeira e vincúlase a oferta do aloxamento co actual restaurante recoñecido por os seus pratos de carne, creando novos menús e xornadas de produtos do mar.
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
Mellora da competitividade do establecemento, diversificación das actividades e creación de emprego fora do sector pesqueiro.
Creación de 2 empregos con contratación indefinida, incremento das ventas e mellora de resultados da empresa.
Mellora da accesibilidade, creación de liña de aloxamento tematizada ao mar, promoción da cultura do mar a través de exposicións temporais, colaboración con empresas e entidades dedicadas a actividades náuticas e de economía azul, xerando ingresos ligados ao aproveitamento ambiental e patrimonio
2. Competitividade Sostible das actividades relacionadas co Mar
2.2. Compatibilización do aproveitamento dos elementos medioambientais e patrimoniais para a diversificación |
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)