Acondicionamento do local para un establecemento de hostalería que no núcleo urbano de Sanxenxo, contribuirá á posta en valor do produto pesqueiro local.
Sexo promotor:
Muller
Home
Home
Idade promotor:
< 40 anos
> 40 anos
> 40 anos
Negocio de nova creación:
Sí
Non
Non
Diversificación da actividade pesqueira:
Si
Non
Non
Emprego creado (ETC):
Si
Non
Non
Nº emprego creado (ETC):
-
Emprego mantido (ETC):
Si
Non
Non
Nº emprego mantido (ETC):
-
Actividades de formación: número de mulleres que participaron:
-
Principais obxectivos do proxecto:
Incrementar a oferta turística a partir dunha opción de restauración de calidade baseada no produto local. O proxecto contribúe á creación de emprego local.
Resultados concretos previstos coa implementación do proxecto:
Incrementar o emprego no territorio e adhesión á plataforma pescadoartesanal. com que potencia a comercialización das lonxas da Ría de Pontevedra.
Principais actividades do proxecto:
Acondicionamento e equipamento dun local de hostalería.
Obxectivo estratéxico da EDLP:
Promover os recursos do territorio como oportunidades para o turismo.
Obxectivo específico da EDLP:
-
Desenvolvemento sostible: Medioambiente e cambio climático:
Si
Non
Non
Igualdade de xénero:
Si
Non
Non
Discriminación:
Si
Non
Non
Favorecer a inclusión social:
Si
Non
Non
Contribución aos retos dos GALP cara o 2020:
Si
Non
Non
Contribución:
Política pesqueira común
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)