O proxecto consiste na mellora e adecuación dun novo centro produtivo, realizando unha reforma do espazo para convertelo nunhas instalacións eficientes, innovadoras e de futuro.
Pranta primeira: mellora da calidade do illamento térmico do chan, tratamento de paredes afectadas por humidades antigas, instalación de cociña - comedor integral para facilitar un espazo de descanso para o persoal, mellora dos aseos.
Pranta segunda: centralización das oficinas comúns e despachos de reunións (departamento administración/financeiro, despacho de director financeiro, despacho de director xeral, despacho de presidente, sala de xuntas, hall con zona de espera, cociña/office, almacén, sala Rack e servidores, baños
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
- Mellorar as condicións de traballo do persoal da compañía, en liña coa responsabilidade social da mesma
- Ofrecer unha seguridade e saúde das persoas que realizan o seu traballo, en condicións ergonómicas axeitadas
- Posibilitar o crecemento da compañía mediante un espazo de trabllo onde se poida aumentar a súa plantilla
Creación de un posto de traballo.
Ampliación dos servizos establecidos, permitindo que as persoas realicen o seu traballo de xeito mais cómodo e así contribuir a unha mellora da súa calidade de vida.
Mellora e adecuación dun novo centro produtivo situado en Bouzas, realizando unha reforma do espazo para convertelo nunhas instalacións eficientes, innovadoras e de futuro:
- Innovación organizativa: implantación da certificación IFS de seguridade alimentaria
- Innovación produtiva: mellorar a competitividade de toda a cadea de valor
- Innovación de produto: novas presentacións de produto
- Innovación tecnolóxica: novos equipos que faciliten o traballo, novos soportes de venda e comunicación, sistema de control de indicadores de xestión
- Innovación comercial: venda proactiva, accións de fidelización de clientes
- Innovación formativa: a formación é un aspecto chave na compañía
Mellora da competitividade do sector pesqueiro, creación de emprego e atracción da mocidade, en especial a través do aumento do valor engadido dos produtos pesqueiros, da integración vertical, da innovación en todas as fases da cadea de subministro dos produtos pesqueiros, e garantir unha actividade sostible promovendo o uso eficiente dos recursos biolóxicos mariños.
Introducir procesos innovadores na produción, comercialización e distribución de produtos locais do mar
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)