Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adquisición cámara frigorífica para posto no Mercado de Ares

Adquisición dunha cámara frigorífica, co obxecto de mellorar a conservación e almacenamento do produto fresco que ofrece aos seus clientes no seu posto do Mercado Municipal de Ares, contribuíndo ao aforro enerxético. 

Datos xerais
Acrónimo: 
-
Tipo de proxecto: 
Produtivo
Non produtivo
Tipo de proxecto: 
Individual
Conxunto
Cooperación
Datos do promotor
Nome e apelidos / Razón social: 
María Elena Castro Gómez
Datos de interese: 
-
Perfil empresarial: 
Autónoma
Datos do proxecto
Referencia normativa: 
Orde do 21 de decembro de 2018 bases reguladoras concesión axudas proxectos FEMP 2014-2020
Convocatoria - ano: 
2019
Data de aprobación: 
21/11/2019
Prazo de execución
Prazo total (meses): 
4
Anualidades: 
1
Data fin de execución: 
31/12/2019
Ámbito de aplicación: 

Concello de Ares

Información económica inicial do proxecto
Coste total do proxecto (subvencionable + non subvencionable): 
4.356,00€
Coste subvencionable do proyecto (inversión pública + inversión privada): 
3.600,00€
Total axuda pública aprobada (€): 
1.620,00€
% Subvención: 
45%
Reparto de axuda pública aprobada
FEMP (€): 
1.377,00€
FEMP (%): 
85%
CA (€): 
243,00€
CA (%): 
15%
Indicadores
Sexo promotor: 
Muller
Home
Idade promotor: 
< 40 anos
> 40 anos
Negocio de nova creación: 

Non
Diversificación da actividade pesqueira: 
Si
Non
Emprego creado (ETC): 
Si
Non
Nº emprego creado (ETC): 
-
Emprego mantido (ETC): 
Si
Non
Nº emprego mantido (ETC): 
2
Actividades de formación: número de mulleres que participaron: 
-
Estratexia de desenvolvemento local participativa, obxectivos e prioridades dos proxectos
Principais obxectivos do proxecto: 

Mellorar a conservación e almacenamento do produto que ofrece aos seus clientes, así como modernizar as súas instalacións e contribuir ao aforro enerxético.

Contribuír a incentivar a comercialización dos produtos procedentes da pesca. 

Potenciar os produtos locais da pesca.

 

Resultados concretos previstos coa implementación do proxecto: 

Como resultado dun mellor almacenamento e conservación do produto pesqueiro, obterase unha maior calidade do produto, e poderase incrementar a oferta de peixe e marisco aos seus clientes, xa que con esta nova cámara frigorífica poderá almacenar máis existencias.

Ofertar un produto do mar en perfectas condicións para a súa comercialización, e maior diversidade de peixes e mariscos.

Mellora do impacto ambiental.

Principais actividades do proxecto: 

Compra dunha cámara frigorífica para o posto de mercado.

Obxectivos da EDLP do GALP á que responde
Obxectivo estratéxico da EDLP: 

Mellora da competitividade do sector pesqueiro, creación de emprego e atracción da mocidade, en especial a través do aumento do valor engadido dos produtos pesqueiros, da integración vertical, da innovación en todas as fases da cadea de subministro dos produtos pesqueiros; e garantir unha actividade sostible promovendo o uso eficiente dos recursos biolóxicos mariños.

Obxectivo específico da EDLP: 

Apoio ao sistema de depuración e mantemento do produto pesqueiro.

Principios horizontais
Desenvolvemento sostible: Medioambiente e cambio climático: 
Si
Non
Promoción da igualdade e non discriminación
Igualdade de xénero: 
Si
Non
Discriminación: 
Si
Non
Favorecer a inclusión social: 
Si
Non
Contribución aos retos dos GALP cara o 2020: 
Si
Non
Contribución: 
Política pesqueira común
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)