Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A casa de Rosa de Mazaroca

https://mazaroca.com

Apertura dun restaurante de cociña típica galega, con receitas tradicionais recuperadas, en Vilaboa. Venta de produto fresco, e restaurante.

Promoción a través do restaurante das marcas de calidade, indicativos xeográficos protexidos, denominacións de orixe, etc, dos produtos galegos.

 
Datos xerais
Acrónimo: 
A casa de Rosa de Mazaroca
Tipo de proxecto: 
Produtivo
Non produtivo
Tipo de proxecto: 
Individual
Conxunto
Cooperación
Datos do promotor
Nome e apelidos / Razón social: 
A casa de Rosa de Mazaroca, S.L.
Datos de interese: 
https://mazaroca.com
Perfil empresarial: 
Empresa privada
Datos do proxecto
Referencia normativa: 
Orde do 24 de maio de 2016 pola que se establecen as bases reguladoras para a concesión de axudas para proxectos ao abeiro das estratexias de desenvolvemento local participativo (EDLP),
Convocatoria - ano: 
2017
Data de aprobación: 
15/11/2017
Prazo de execución
Prazo total (meses): 
11
Anualidades: 
2018
Data fin de execución: 
26/12/2017
Ámbito de aplicación: 

Ría de Vigo

Información económica inicial do proxecto
Coste total do proxecto (subvencionable + non subvencionable): 
128.708,97 €
Coste subvencionable do proyecto (inversión pública + inversión privada): 
106.371,05 €
Total axuda pública aprobada (€): 
53.185,53 €
% Subvención: 
50
Reparto de axuda pública aprobada
FEMP (€): 
45.207,70 €
FEMP (%): 
85
CA (€): 
7.977,83 €
CA (%): 
15
Indicadores
Sexo promotor: 
Muller
Home
Idade promotor: 
< 40 anos
> 40 anos
Negocio de nova creación: 

Non
Diversificación da actividade pesqueira: 
Si
Non
Emprego creado (ETC): 
Si
Non
Nº emprego creado (ETC): 
4,5
Emprego mantido (ETC): 
Si
Non
Nº emprego mantido (ETC): 
-
Actividades de formación: número de mulleres que participaron: 
-
Estratexia de desenvolvemento local participativa, obxectivos e prioridades dos proxectos
Principais obxectivos do proxecto: 

Fomentar o consumo de produtos pesqueiros galegos, peixes e mariscos frescos da zona (DOP Mexillón de Galicia, PescadeRías, DOP Rías Baixas, entre outros), que se venden nas lonxas e prazas da Ría de Vigo

Resultados concretos previstos coa implementación do proxecto: 
  • Creación de catro postos de traballo fixos
  • Creación dun posto a tempo parcial para mantemento de xardíns
  • Aumento da plantilla en dúas persoas máis en tempada alta
Principais actividades do proxecto: 

- Venta de produto fresco de orixe local (Denominación de orixe, produto PescadeRías, etc)

- Restauración con receitas tradicionais galegas

Obxectivos da EDLP do GALP á que responde
Obxectivo estratéxico da EDLP: 

Creación de emprego e oportunidades económicas a través da diversificación da economía local das zonas pesqueiras hacia novas actividades económicas.

Obxectivo específico da EDLP: 

Conseguir a creación de novos produtos e servizos turísticos intersectoriais.

Principios horizontais
Desenvolvemento sostible: Medioambiente e cambio climático: 
Si
Non
Promoción da igualdade e non discriminación
Igualdade de xénero: 
Si
Non
Discriminación: 
Si
Non
Favorecer a inclusión social: 
Si
Non
Contribución aos retos dos GALP cara o 2020: 
Si
Non
Contribución: 
Política pesqueira común
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)