Transformación dun pequeno bar sito no lugar de Logroso-Dumbría nun centro de información ó peregrino a toda a Costa da Morte e contratá ademias cunha central de reservas, para aos visitantes nos diferentes aloxamentos da Costa da Morte. Ademais realizará servizo transfer para diferentes rutas guidas e acomplementará o súa actividade cun restaurante de dous garfos onde se poderán degustar os produtos da zona.
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
1) Servir de punto de información da oferta de experiencias, atractivos, produtos e servizos asociados ó Camiño Santiago-Fisterra e Muxía, así como do patrimonio natural, histórico e cultural asociado ó mesmo.
2) Contribuír ó crecemento económico na zona a través da mellora da competitividade do destino.
3) Crear un modelo de negocio diferenciado na zona, que sirva de escaparate de riqueza gastronómica presente no camiño a Fisterra e Muxía, adecuándoo ao público obxectivo.
1) Xeración dun fluxo turístico na zona, e polo tanto, de actividade económica enfocada a peregrinos e turistas como público obxectivo.
2) Promoción e posta en valor dos produtos e o patrimonio enogastronómico do camiño a Fisterra e Muxía, e da Costa da Morte.
3) Promoción da oferta de actividades, experiencias, produtos ou servizos de entidades públicas e privadas que teñan actividade vencellada ao Camiño ou que se atopen nas poboacións polas que dicurre.
1) Restaurante degustacíón
2) Café-bar peregrino
3) Punto de atención e información
4) Centro de reservas
5) Tenda
6) Servizo de Transfer.
Obxectivo Estratéxico 2: Diverficación Económica
2.3: Crecemento económico e do emprego a trávés da mellora da competitividade no destino.
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)