
O proxeto consiste na realización das melloras nas instalacións da pranta de elaboración da empresa, así como nas instalacións que emprega o persoal da empresa. Con isto consegue unha mellora da eficiencia enerxética e da saúde laboral.
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
O principal obxectivo do proxecto é mellorar a eficiencia enerxética da empresa a través da modernización das instalacións e o emprego de circuitos cortos de comercialización, tratando de contribuír á reducción da pegada de carbono, a mellora da concienciación do sector e a reducción de costes da empresa. Con estes cambios poderase lograr unha mellor competitividade e a posibilidade de manter empregos.
O outro pilar do proxecto é a mellora das condicións de traballo de persoas da empresa, gracias á mellora das instalacións, que afectan tanto aos produtos como ás persoas.
Os resultados previstos son os seguintes:
- Mellora na comercialización dos produtos locais.
- Mellora da eficiencia enerxética nas instalacións.
- Reducción da pegada de carbono.
- Modernización do equipamento e instalacións.
- Reducción dos custes da empresa (tanto en consumos como en reparacións)
- Mellora dos resultados empresariais.
- Incremento da competitividade
- Mellora da capacidade de mantemento de emprego
As principais actividades son as seguintes:
- Portas de acceso exteriores automáticas. Isto permite que se aisle a zona de desconxelación do exterior, proporcionando que se mellore a efiecinecia enerxética.
- Portas interiores da sala de traballo. Esto permite a separación da zona de almacén da zona de elaboración.
- Ventanais exteriores da pranta alta e da pranta baixa. Mellora da eficiencia enerxética
- Colocación de láminas en paredes e falso teito. Mellora das condicións da pranta de elaboración
- Outras melloras. Como: Adecuación do chan, mellora nas paredes do almacén, implantación de equipos de hixiene das personas nos vestiarios
Obxetivo estratéxico 1: Mellora da competitividade do sector pesqueiro, creación de emprego e atracción da xuventurde, en especial a través do aumento de valor engadido dos produtos pesqueiro, da integración vertical, da innovación en tódalas fases da cadea de suministro dos produtos pesqueiros; e garantir unha actividade sostible promovendo o emprego eficiente dos recursos biolóxicos mariños.
Obxectivo específico 1.1: Consolidar ao fin do período de programación a cadea de valor do sector pesqueiro local.
Liña de actuación 1.1.2: Aportar por un modelo innovador na comercialización dos produtos pesqueiros locais.
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)