O proxecto pretende levar a cabo a comercialización dos produtos da pesca costeira artesanal obxecto de captura polo promotor nun local de hostalería enfocado á posta en valor da pesca local. Para isto compre realizar a adecuación do local así como o equipamento do mesmo para a actividade prevista.
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
O obxectivo xeral do proxecto e a posta en marcha dun restaurante de cociña tradicional na cal ofertar e poñer en valor o produto pesqueiro local procedente da pesca costeira artesanal da Ria de Pontevedra.
Diversificación da actividade pesqueira propia da zona, creación dun novo negocio e a creación de emprego.
Rehabilitación do local para a apertura dun restaurante de cociña tradicional.
Aumentar o valor, a creación de emprego, a atracción da mocidade e promoción da innovación e do coñecemento en todas as fases da cadea de subministro dos produtos da pesca e da acuicultura.
Mellorar a capacitación e as condicións para o emprendemento no tecido produtivo pesqueiro, incrementando as oportunidades de formación dos traballadores e traballadoras e a súa empregabilidade, facilitando o relevo xeracional, as estruturas asociativas e o emprendemento.
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)