Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MODERNIZACIÓN, AHORRO ENERGÉTICO Y MEJORAS

Mellorar os procesos, xestión e organización mediante a implementación de novas tecnoloxías, melloras medioambientais e mellora das condicións de traballo dos empregados/as da planta.

Datos xerais
Acrónimo: 
PE155-2023-098
Tipo de proxecto: 
Produtivo
Non produtivo
Tipo de proxecto: 
Individual
Conxunto
Cooperación
Datos do promotor
Nome e apelidos / Razón social: 
Frigoríficos de Vigo , S.A
Datos de interese: 
https://frivigo.com/
Perfil empresarial: 
Entidade privada
Datos do proxecto
Referencia normativa: 
Orde 14 de setembro de 2023
Convocatoria - ano: 
2023
Data de aprobación: 
19/12/2023
Prazo de execución
Prazo total (meses): 
13
Anualidades: 
2023,2024
Data fin de execución: 
31/10/2024
Ámbito de aplicación: 

Vigo

Información económica inicial do proxecto
Coste total do proxecto (subvencionable + non subvencionable): 
377.830,66€
Coste subvencionable do proyecto (inversión pública + inversión privada): 
312.256,74€
Total axuda pública aprobada (€): 
124.902,70€
% Subvención: 
40%
Reparto de axuda pública aprobada
FEMP (€): 
87.431,89€
FEMP (%): 
70%
CA (€): 
37.470,81
CA (%): 
30%
Indicadores
Sexo promotor: 
Muller
Home
Idade promotor: 
< 40 anos
> 40 anos
Negocio de nova creación: 

Non
Diversificación da actividade pesqueira: 
Si
Non
Emprego creado (ETC): 
Si
Non
Nº emprego creado (ETC): 
-
Emprego mantido (ETC): 
Si
Non
Nº emprego mantido (ETC): 
-
Actividades de formación: número de mulleres que participaron: 
-
Estratexia de desenvolvemento local participativa, obxectivos e prioridades dos proxectos
Principais obxectivos do proxecto: 

Melloras de proceso e xestión e organización mediante a implantación de novas tecnoloxías , melloras medioambientais de eficiencia enerxética e mellora das condicións de traballo dos empregados da pranta 

Resultados concretos previstos coa implementación do proxecto: 

Mellora para o desarrollo económico do territorio .Incremento da produción .

Principais actividades do proxecto: 

OE1: Aumento do valor, creación de emprego, valoración e fomento da participación das mulleres, atracción de persoas mozas e promoción da innovación en todas as fases da cadea de produción e subministro dos produtos da pesca e da acuicultura, e a mellora da imaxe destes produtos e a actividade produtiva a nivel local para a súa incorporación á cultura alimentaria do territorio.

Obxectivos da EDLP do GALP á que responde
Obxectivo estratéxico da EDLP: 

Incremento do valor engadido dos produtos da pesca  e promover a incorporación da muller en oficios nos que esta infrarepresentada 

Obxectivo específico da EDLP: 

Incremento do valor engadido dos produtos da pesca e promover a incorporación da muller en oficios nos que esta infrarepresentada

Principios horizontais
Desenvolvemento sostible: Medioambiente e cambio climático: 
Si
Non
Promoción da igualdade e non discriminación
Igualdade de xénero: 
Si
Non
Discriminación: 
Si
Non
Favorecer a inclusión social: 
Si
Non
Contribución aos retos dos GALP cara o 2020: 
Si
Non
Contribución: 
Política pesqueira común
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)