Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Devalar do Mar: Espazo Multiexperiencia

Concepto de proyecto  multiexperiencia:  Producto, con elaboración de pescados y mariscos locales, jornadas gastronómicas y  showcooking con degustaciones.  Centro de interpretación de la cultura marinera, naturaleza, turismo y gastronomía de la zona, con paneles didácticos, pantallas, sistemas multimedia, aplicaciones  móviles con información de las lonjas, códigos  QR y realización de eventos. Alojamiento de albergue turístico de primera categoría con 46 plazas, 22 en habitación doble y 24 en litera, con posibilidad de alquiler de equipación y realización de actividades náuticas. Proyecto promovido por matrimonio,  él ha sido marinero

Datos xerais
Acrónimo: 
-
Tipo de proxecto: 
Produtivo
Non produtivo
Tipo de proxecto: 
Individual
Conxunto
Cooperación
Datos do promotor
Nome e apelidos / Razón social: 
ST PRAIA AREA DA VILA, S.L
Datos de interese: 
-
Perfil empresarial: 
Empresa Privada. Sociedad Limitada.
Datos do proxecto
Referencia normativa: 
ORDEN de 21 de diciembre de 2018 por la que se establecen las bases reguladoras para la concesión de ayudas para proyectos al amparo de las estrategias de desarrollo local participativo ( EDLP).
Convocatoria - ano: 
2020
Data de aprobación: 
14/07/2020
Prazo de execución
Prazo total (meses): 
16
Anualidades: 
2020-2021
Data fin de execución: 
18/10/2021
Ámbito de aplicación: 

Camariñas - A Coruña

Información económica inicial do proxecto
Coste total do proxecto (subvencionable + non subvencionable): 
721.080,00 €
Coste subvencionable do proyecto (inversión pública + inversión privada): 
651.000,00 €
Total axuda pública aprobada (€): 
200.000,00 €
% Subvención: 
30,7
Reparto de axuda pública aprobada
FEMP (€): 
170.000,00 €
FEMP (%): 
85
CA (€): 
30.000,00 €
CA (%): 
15
Indicadores
Sexo promotor: 
Muller
Home
Idade promotor: 
< 40 anos
> 40 anos
Negocio de nova creación: 

Non
Diversificación da actividade pesqueira: 
Si
Non
Emprego creado (ETC): 
Si
Non
Nº emprego creado (ETC): 
4
Emprego mantido (ETC): 
Si
Non
Nº emprego mantido (ETC): 
-
Actividades de formación: número de mulleres que participaron: 
-
Estratexia de desenvolvemento local participativa, obxectivos e prioridades dos proxectos
Principais obxectivos do proxecto: 

Creación de un establecimiento con amplio abanico de oferta basada en la gastronomía, medio ambiente y cultura marinera locales

Resultados concretos previstos coa implementación do proxecto: 

Diversificación económica de los ingresos familares de los promotores y creación de empleo estable para 5 trabajadores.

Principais actividades do proxecto: 

Concepto de proyecto  multiexperiencia:  Producto, con elaboración de pescados y mariscos locales, jornadas gastronómicas y  showcooking con degustaciones.  Centro de interpretación de la cultura marinera, naturaleza, turismo y gastronomía de la zona, con paneles didácticos, pantallas, sistemas multimedia, aplicaciones  móviles con información de las lonjas, códigos  QR y realización de eventos. Alojamiento de albergue turístico de primera categoría con 46 plazas, 22 en habitación doble y 24 en litera, con posibilidad de alquiler de equipación y realización de actividades náuticas

Obxectivos da EDLP do GALP á que responde
Obxectivo estratéxico da EDLP: 

1. Fomento y diversificación productiva de la pesca artesanal

Obxectivo específico da EDLP: 

1.2.Extracción de insumos de las actividades marítimas (muy especialmente de la pesca artesanal) para otras actividades productivas

Principios horizontais
Desenvolvemento sostible: Medioambiente e cambio climático: 
Si
Non
Promoción da igualdade e non discriminación
Igualdade de xénero: 
Si
Non
Discriminación: 
Si
Non
Favorecer a inclusión social: 
Si
Non
Contribución aos retos dos GALP cara o 2020: 
Si
Non
Contribución: 
Política pesqueira común
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)