Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hotel - Restaurante Náutico en Laxe.

Empresa de armadores que diversifica su actividad pesquera poniendo en marcha un hotel-restaurante en Laxe. Los promotores pretenden vincular esta nueva actividad con la pesquera y el consumo de productos del mar. Crean espacios relacionados con el mundo de la pesca , como la zona de restaurante con doble altura, instalando un techo que representa la estructura interior de un barco de madera realizado por un astillero local. 

Datos xerais
Acrónimo: 
-
Tipo de proxecto: 
Produtivo
Non produtivo
Tipo de proxecto: 
Individual
Conxunto
Cooperación
Datos do promotor
Nome e apelidos / Razón social: 
Roymar Pesca, S.L.
Datos de interese: 
-
Perfil empresarial: 
Empresa privada
Datos do proxecto
Referencia normativa: 
ORDEN de 24 de mayo de 2016 por la que se establecen las bases reguladoras para la concesión de ayudas para proyectos al amparo de las estrategias de desarrollo local participativo (EDLP), aprobadas a los grupos de acción local del sector pesquero
Convocatoria - ano: 
2018
Data de aprobación: 
04/09/2018
Prazo de execución
Prazo total (meses): 
16
Anualidades: 
2018-2019
Data fin de execución: 
31/10/2019
Ámbito de aplicación: 

Laxe

Información económica inicial do proxecto
Coste total do proxecto (subvencionable + non subvencionable): 
775.800,00
Coste subvencionable do proyecto (inversión pública + inversión privada): 
595.800,00
Total axuda pública aprobada (€): 
200.000,00 *Límite en aplicación de minimis
% Subvención: 
47%*
Reparto de axuda pública aprobada
FEMP (€): 
170.000,00
FEMP (%): 
85
CA (€): 
30.000,00
CA (%): 
15
Indicadores
Sexo promotor: 
Muller
Home
Idade promotor: 
< 40 anos
> 40 anos
Negocio de nova creación: 

Non
Diversificación da actividade pesqueira: 
Si
Non
Emprego creado (ETC): 
Si
Non
Nº emprego creado (ETC): 
3
Emprego mantido (ETC): 
Si
Non
Nº emprego mantido (ETC): 
-
Actividades de formación: número de mulleres que participaron: 
-
Estratexia de desenvolvemento local participativa, obxectivos e prioridades dos proxectos
Principais obxectivos do proxecto: 

Diversificación económica de la actividad pesquera de una familia marinera.

Resultados concretos previstos coa implementación do proxecto: 

Creación de 3 puestos de trabajo y consolidación de los ingresos familiares.

Principais actividades do proxecto: 

Creación de hotel-restaurante en Laxe, vinculado  actividad con la pesquera y el consumo de productos del mar.  Se crean espacios relacionados con el mundo de la pesca , como la zona de restaurante con doble altura, instalando un techo que representa la estructura interior de un barco de madera realizado por un astillero local. 

Obxectivos da EDLP do GALP á que responde
Obxectivo estratéxico da EDLP: 

2.2.2. Mejora de la compatitividad económica y diversificación de los "Espacios temáticos del mar" y de las zonas costeras 

Obxectivo específico da EDLP: 

2.2.2.2. Mejora de al capacidad (cualitativa y cuantitativa) de los establecimientos hosteleros. 

Principios horizontais
Desenvolvemento sostible: Medioambiente e cambio climático: 
Si
Non
Promoción da igualdade e non discriminación
Igualdade de xénero: 
Si
Non
Discriminación: 
Si
Non
Favorecer a inclusión social: 
Si
Non
Contribución aos retos dos GALP cara o 2020: 
Si
Non
Contribución: 
Política pesqueira común
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)