Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Baldaio Paraiso Gourmet

Mejora del restaurante Camping Baldaio, que pasa ser restaurante de dos tenedores, accesible a personas con movilidad reducida. Se trata de un proyecto de relevo generacional, en un enclave natural del litoral de Carballo y cocina basada en los productos del mar locales.

Datos xerais
Acrónimo: 
-
Tipo de proxecto: 
Produtivo
Non produtivo
Tipo de proxecto: 
Individual
Conxunto
Cooperación
Datos do promotor
Nome e apelidos / Razón social: 
Camping Baldayo, S.L.
Datos de interese: 
https://www.campingbaldayo.com/
Perfil empresarial: 
Empresa Privada
Datos do proxecto
Referencia normativa: 
ORDEN de 21 de diciembre de 2018 por la que se establecen las bases reguladoras para la concesión de ayudas para proyectos al amparo de las estrategias de desarrollo local participativo ( EDLP), aprobadas para los grupos de acción local del sector pesque
Convocatoria - ano: 
2019
Data de aprobación: 
19/07/2019
Prazo de execución
Prazo total (meses): 
18
Anualidades: 
2019-2020
Data fin de execución: 
31/10/2020
Ámbito de aplicación: 

Carballo

Información económica inicial do proxecto
Coste total do proxecto (subvencionable + non subvencionable): 
297.025,78€
Coste subvencionable do proyecto (inversión pública + inversión privada): 
209.267,07€
Total axuda pública aprobada (€): 
89.984,84€
% Subvención: 
43
Reparto de axuda pública aprobada
FEMP (€): 
76.487,11€
FEMP (%): 
85
CA (€): 
13.497,73
CA (%): 
15
Indicadores
Sexo promotor: 
Muller
Home
Idade promotor: 
< 40 anos
> 40 anos
Negocio de nova creación: 

Non
Diversificación da actividade pesqueira: 
Si
Non
Emprego creado (ETC): 
Si
Non
Nº emprego creado (ETC): 
2
Emprego mantido (ETC): 
Si
Non
Nº emprego mantido (ETC): 
0
Actividades de formación: número de mulleres que participaron: 
-
Estratexia de desenvolvemento local participativa, obxectivos e prioridades dos proxectos
Principais obxectivos do proxecto: 

Relevo generacional y sostenibilidad del establecimiento

Resultados concretos previstos coa implementación do proxecto: 

Creación de un mínimo de dos puestos de trabajo y mejora de la competitividad del establecimiento

Principais actividades do proxecto: 

Mejora de la categoría del restaurante de uno a dos tenedores, mejora de las condiciones de accesibilidade para personas con movilidad reducida y cocina basada en los productos del mar de cercanía

Obxectivos da EDLP do GALP á que responde
Obxectivo estratéxico da EDLP: 

1.2.1.  Generación de nuevos productos de la pesca y sus procesados

Obxectivo específico da EDLP: 

1.2.1.1. Mejora del procesado y  paquetización de productos pesqueros

Principios horizontais
Desenvolvemento sostible: Medioambiente e cambio climático: 
Si
Non
Promoción da igualdade e non discriminación
Igualdade de xénero: 
Si
Non
Discriminación: 
Si
Non
Favorecer a inclusión social: 
Si
Non
Contribución aos retos dos GALP cara o 2020: 
Si
Non
Contribución: 
Política pesqueira común
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)