
Apertura dun restaurante de cociña típica galega, con receitas tradicionais recuperadas, en Vilaboa. Venta de produto fresco, e restaurante. Promoción a través do restaurante das marcas de calidade, indicativos xeográficos protexidos, denominacións de orixe, etc, dos produtos galegos. |
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
Fomentar o consumo de produtos pesqueiros galegos, peixes e mariscos frescos da zona (DOP Mexillón de Galicia, PescadeRías, DOP Rías Baixas, entre outros), que se venden nas lonxas e prazas da Ría de Vigo
- Creación de catro postos de traballo fixos
- Creación dun posto a tempo parcial para mantemento de xardíns
- Aumento da plantilla en dúas persoas máis en tempada alta
- Venta de produto fresco de orixe local (Denominación de orixe, produto PescadeRías, etc)
- Restauración con receitas tradicionais galegas
Creación de emprego e oportunidades económicas a través da diversificación da economía local das zonas pesqueiras hacia novas actividades económicas.
Conseguir a creación de novos produtos e servizos turísticos intersectoriais.
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)