O proxecto consiste na implantación dunha liña de coción, envasado ao vacío e atmósfera modificada para tratar e revalorizar os produtos do mar que actualmente traballa a empresa, fundamentalmente marisco.
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
Mellora da competitividade do sector pesqueiro, creación de emprego e atracción de mocidade en especial a través do aumento do valor engadio dos produtos pesqueiros, da integración vertical a innovación en todas as fases da cadea de subministro dos productos pesqueiros; e garantir unha actividade sostible promovendo o uso eficiciente dos recursos biolóxicos mariños.
Coa execución do proxecto o promotor busca obter un produto final con valor engadido que conta con saída no mercado especialmente en épocas de toxina cando o mercado de fresco está parado. Pode ubscar clientes no exterior, permitindo incluso a internacionalización da empresa ao dispor dun produto cun período de conservación máis elevado.
Trátase de procesar o marisco de xeito natural sen engadir substancias químicas de ningún tipo dándolle valor engadido ao produto: cocción, empaquetado, districución e búsqueda de novos mercados fóra do Estado
4/ Fomento do crecemento económico, a inclusión social, a creación e a mobilidade laboral nas comunidades costeiras e de interior dependentes da pesca e da acuicultura. Diversificación das actividades realizadas no marco da pesca e respecto doutros sectores da enonomía marítima.
5/ Incentivación do investimento nos sectores da transformación e comercialización
Diversificación
Apoio á diversificación dentro e fóra do sector da pesca comercial, o aprendizaxe permante e a creación de emprego nas zonas pesqueiras e acuícolas.
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)