
A Confraría de Pescadores de Barallobre con 124 persoas asociadas e coa finalidade de dar un mellor servizo á confraría, aos seus socios e socias e a todas as persoas que realizan algunha actividade relacionada co mar no entorno da sede da mesma, con este proxecto compra novo equipamento informático para instalar un punto de control in situ(ordenador, portátil, servidor e monitores); a mellora da depuradora coa instalación de frío permitirá facer unha comercialización do produto sen variacións térmicas , un sistema de vixilancia para controlar na lonxa as pesada de cada mariscador e mariscadora) e unha furgoneta isotermo para recoller o produto no lugar de orixe facilitando o traballo aos mariscadores e mariscadoras.
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
Incrementar a capacidade de venda
Melloras na comercialización directa do produto de Barallobre
Mellorar o traballo diario dos socios e socias da Confraría
Apoio ao sistema de depuración e mantemento do produto pesqueiro
Axudar a potenciar o consumo local e de proximidade dos produtos pesqueiro que oferta a Confraría.
Mellorar o control do stock das especies marisqueiras e a comunicación coa Consellería do Mar e elaboración dos plans de xestión e mellora da explotación.
Facilitar o traballo aos socios e socias desta Confraría, para que poidan ofrecer un servizo de calidade e dar unha mellor imaxe de cara á venta do produto por parte da Confraría.
Melloras dixitais para o persoal técnico que traballa na confraría
Manter a trazabilidade dos produtos
Mellorar o sistema de depuración da entidade coa instalación de frío para a depuradora de mariscos, ofrecendo mellor calidade e máis frescura.
Melloras nas condicións de traballo e hixiénico-sanitarias
Maquinaria: Frío depuradora e sistema de vixilancia
Equipamento informático: ordenador portátil; servidor e monitores
Furgoneta isotermo
Mellora da competitividade do sector pesqueiro, creación de emprego e atracción da mocidade, en especial a través do aumento do valor engadido dos produtos pesqueiros, da integración vertical, da innovación en todas as fases da cadea de subministro dos produtos pesqueiros; e garantir unha actividade sostible promovendo o uso eficiente dos recursos biolóxicos mariños.
Poñer en marcha fórmulas para incrementar o valor do produto pesqueiro.
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)