Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Investimentos en Gastrobar Amaragotas

Adquisición de maquinaria e equipamento para restaurante especializado en mariscos e peixe, emprazado no Paseo marítimo de Mugardos.

Datos xerais
Acrónimo: 
-
Tipo de proxecto: 
Produtivo
Non produtivo
Tipo de proxecto: 
Individual
Conxunto
Cooperación
Datos do promotor
Nome e apelidos / Razón social: 
José Antonio García Regueiro
Datos de interese: 
https://www.facebook.com/amaragotasfogar/
Perfil empresarial: 
Autónomo
Datos do proxecto
Referencia normativa: 
Orde do 21 de decembro de 2018 bases reguladoras concesión axudas proxectos FEMP 2014-2020
Convocatoria - ano: 
2019
Data de aprobación: 
06/08/2019
Prazo de execución
Prazo total (meses): 
7
Anualidades: 
1
Data fin de execución: 
31/10/2019
Ámbito de aplicación: 

Mugardos

Información económica inicial do proxecto
Coste total do proxecto (subvencionable + non subvencionable): 
7.945,47€
Coste subvencionable do proyecto (inversión pública + inversión privada): 
6.566,50€
Total axuda pública aprobada (€): 
3.283,25€
% Subvención: 
50
Reparto de axuda pública aprobada
FEMP (€): 
2.790,76€
FEMP (%): 
85%
CA (€): 
492,49€
CA (%): 
15%
Indicadores
Sexo promotor: 
Muller
Home
Idade promotor: 
< 40 anos
> 40 anos
Negocio de nova creación: 

Non
Diversificación da actividade pesqueira: 
Si
Non
Emprego creado (ETC): 
Si
Non
Nº emprego creado (ETC): 
1
Emprego mantido (ETC): 
Si
Non
Nº emprego mantido (ETC): 
1
Actividades de formación: número de mulleres que participaron: 
-
Estratexia de desenvolvemento local participativa, obxectivos e prioridades dos proxectos
Principais obxectivos do proxecto: 

Modernización das instalacións da cociña do establecemento Amaragotas Gastrobar, adquirindo un novo forno de convección, que propiciará unha ampliación da carta do establecemento e a prestación dun servizo de maior de calidade, ademais dun aforro enérxetico.

Permitirá seguir a desenvolver de forma sostible e ampliar unha oferta gastronómica única na localidade, baseada na fusión da cociña galega coa cociña brasileira, utilizando sempre produtos de tempada, frescos e de calidade.

Resultados concretos previstos coa implementación do proxecto: 

Creación de emprego no ámbito territorial do GALP Golfo Ártabro Norte

Mellorar a experiencia gastronómica, principalmente con produtos do mar

Consolidar un negocio único na localidade de Mugardos polo seu concepto gastrónomicos

Adhesión a distintos programas promocionais: MarGalaica; Km0; Turgalicia; PescadeRías.....

Contribuir a unha mellora ambiental, a través da compra de equipamento de baixo consumo enérxetico

Principais actividades do proxecto: 

Compra dun forno convencional; mesa para forno con guías; grifo ducha; mesa de traballo de aceiro e bandexas para forno.

Obxectivos da EDLP do GALP á que responde
Obxectivo estratéxico da EDLP: 

Creación de emprego e oportunidades económicas a través da diversificación da economía local das zonas pesqueiras cara novas actividades económicas, entre elas as que ofrece o crecemento azul e os sectores marítimos en senso amplo, favorecendo a formación, a innovación e o fomento do emprego.

Obxectivo específico da EDLP: 

Converter o turismo e o propio turismo mariñeiro, en particular, nun novo motor económico no territorio.

Principios horizontais
Desenvolvemento sostible: Medioambiente e cambio climático: 
Si
Non
Promoción da igualdade e non discriminación
Igualdade de xénero: 
Si
Non
Discriminación: 
Si
Non
Favorecer a inclusión social: 
Si
Non
Contribución aos retos dos GALP cara o 2020: 
Si
Non
Contribución: 
Política pesqueira común
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)