O proxecto consiste na dotación por parte da empresa dunha furgoneta isotermo, para transporte de mariscos e peixes co obxecto de que a cadea de frío e a calidade do produto pesqueiro e marisqueiro mercado se manteña desde a lonxa ata a súa peixaría sita en Covas (Viveiro). Esto vai facer que os produtos cheguen nas mellores condicións de calidade e frescura ao consumidor final.
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
Dotar dunha maior competitividade á empresa ao facilitar a repartición do produto sen perder a cadea de frío e reforzar así a posición social do sector pesqueiro do territorio.
Aumento de valor dos produtos pesqueiros a través da comercialización e mellora da rede de distribución.
Aumento dos prezos do produto destacando o seu valor diferencial de pesca artesanal sostible.
Mantemento de dous postos de traballo.
Adquisición por parte da empresa dunha furgoneta isotermo para transporte de peixes e mariscos
1.-Mellora da competitividade do sector pesqueiro, creación de emprego e atracción da mocidade, en especial a través do aumento do valor engadido dos produtos pesqueiros, da integración vertical, da innovación en todas as fases da cadea de subministro dos produtos pesqueiros,; e garantir unha actividade sostible promovendo o uso eficiente dos recursos biolóxicos mariños.
1.1.- Consolidar o posicionamento do produto pesqueiro da Mariña-Ortegal como o eixe central sobre o que se orienta a estratexia.
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)