Acondicionamento dunha nave para a transformación de produtos pesqueiros da flota artesanal (maioritariamente polbo), para comercialización a hostalaría, distribución e consumidor final. Tamén servizo de conxelación adquirido por terceiros.
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
Valorización de produtos do mar das Rías Baixas, procedentes da pesca artesanal galega, con especial atención ao polbo, creando un innovador proceso na comercialización
- Creación dunha nova empresa en Cangas
- Creación de dous postos de traballo
- Innovación na cadea de suministro de produtos pesqueiros creando un servizo deseñado para a hostalaría que aposta polo produto local
- Posta no mercado dun novo servizo para conxelación de polbo para HORECA por encargo.
- Obras de acondicionamento da nave
- Instalación de software de trazabilidade que cumpra coa normativa en trazabilidade de produtos pesqueiros
- Posta en marcha de web de comercio electrónico para venta de polbo e outros produtos
- Deseño de imaxe corporativa e rexistro de esta
- Implantación dun sistema de Análise de perigos e puntos de control críticos (APPCC)
Mellora da competitividade do sector pesqueiro, creación de emprego e atracción de mocidade, en especial a través de aumento do valor engadido dos produtos pesqueiros, da integración vertical, da innovación sostible, promovendo o uso eficiente dos recursos biolóxicos mariños.
Introducir procesos innovadores na produción, comercialización e distribución de produtos locais do mar.
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)