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A Casa da Canle

Creación de restaurante de categoría de un tenedor con capacidad para 48 personas que complementará la actividad de alojamiento que se venía desarrollando y que no disponía de restaurante. Pretenden realizar una cocina basada en los productos del mar, la innovación  gastrónomica, obtención de nuevas texturas,   cociones a baja temperatura, línea de productos para llevar y preparaciones de envasado al  vacío. Proyecto promovido por matrimonio,  él es hijo de marinero. 

Datos xerais
Acrónimo: 
-
Tipo de proxecto: 
Produtivo
Non produtivo
Tipo de proxecto: 
Individual
Conxunto
Cooperación
Datos do promotor
Nome e apelidos / Razón social: 
CANLE RURAL, S.L.
Datos de interese: 
https://es-es.facebook.com/casadacanle/
Perfil empresarial: 
Empresa privada
Datos do proxecto
Referencia normativa: 
ORDEN de 21 de diciembre de 2018 por la que se establecen las bases reguladoras para la concesión de ayudas para proyectos al amparo de las estrategias de desarrollo local participativo ( EDLP), aprobadas para los grupos de acción local del sector pesque
Convocatoria - ano: 
2019
Data de aprobación: 
19/07/2019
Prazo de execución
Prazo total (meses): 
18
Anualidades: 
2019-2020
Data fin de execución: 
31/10/2020
Ámbito de aplicación: 

Vimianzo

Información económica inicial do proxecto
Coste total do proxecto (subvencionable + non subvencionable): 
226.899,40 €
Coste subvencionable do proyecto (inversión pública + inversión privada): 
175.901,16 €
Total axuda pública aprobada (€): 
68.601,45€
% Subvención: 
39
Reparto de axuda pública aprobada
FEMP (€): 
58.311,23 €
FEMP (%): 
85
CA (€): 
10.290,22 €
CA (%): 
15
Indicadores
Sexo promotor: 
Muller
Home
Idade promotor: 
< 40 anos
> 40 anos
Negocio de nova creación: 

Non
Diversificación da actividade pesqueira: 
Si
Non
Emprego creado (ETC): 
Si
Non
Nº emprego creado (ETC): 
1
Emprego mantido (ETC): 
Si
Non
Nº emprego mantido (ETC): 
0
Actividades de formación: número de mulleres que participaron: 
-
Estratexia de desenvolvemento local participativa, obxectivos e prioridades dos proxectos
Principais obxectivos do proxecto: 

Diversificación económica de los ingresos familiares y mejora competitiva del actual establecimiento de alojamiento que se complementa ahora con el restaurante de 1 tenedor.

Resultados concretos previstos coa implementación do proxecto: 

Creación de 2 puestos de trabajo y consolidación de los ingresos familiares.

Principais actividades do proxecto: 

Creación de restaurante de categoría de un tenedor con capacidad para 48 personas.

Obxectivos da EDLP do GALP á que responde
Obxectivo estratéxico da EDLP: 

1.2.1.  Generación de nuevos productos de la pesca y sus procesados 

Obxectivo específico da EDLP: 

1.2.1.1. Mejora del procesado y  paquetización de productos pesqueros

Principios horizontais
Desenvolvemento sostible: Medioambiente e cambio climático: 
Si
Non
Promoción da igualdade e non discriminación
Igualdade de xénero: 
Si
Non
Discriminación: 
Si
Non
Favorecer a inclusión social: 
Si
Non
Contribución aos retos dos GALP cara o 2020: 
Si
Non
Contribución: 
Política pesqueira común
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)