
Panadería Patricio é un obrador de pan sito na localidade costeira de Pontedeume, cunha historia de máis de 50 anos. As orixes deste negocio familiar, remóntanse aos muíños de que Ginés Martínez Saura tiña en Xarío, no Concello de Miño, dende antes de 1913. Con este proxecto pon en marcha dúas novas liñas de traballo: unha para produtos de panadería con ingredientes procedentes do mar (tanto pan como empanadas) e outra para chocolates con algas.
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
Creación dunha nova liña de produtos, consistente en elaborados de pan, empanadas e chocolates con produtos do mar.
Incrementar o valor engadido de determinados produtos pesqueiros como as algas.
Elaborar produtos innovadores e sostibles cos recursos mariños e naturais
Crear emprego estable de calidade
Panadería Patricio conta cunha nova liña de produtos, consistente en elaborados de pan, empanadas e chocolates con produtos do mar
Incremento do valor engadidos dos produtos pesqueiros e marisqueiros do ámbito territorial
Elaboración de novos produtos innovadores e sostibles con recursos mariños e naturais, como son as algas
Creación e mantemento de emprego
Adecuación das instalacións. Instalación mobiliario e novos equipos de traballo para a elaboración de pans e empanadas con algas e outros produtos do mar; así como maquinaria e equipamento para a elaboración de cacao e chocolate con algas.
Mellora da competividade do sector pesqueiro, creación de emprego e atracción da mocidade, en especial a través do aumento do valor engadido dos produtos pesqueiros, da integración vertical, da innovación en todas as fases da cadea de subministro dos produtos pesqueiros; e garantir unha actividade sostible promovendo o uso eficiente dos recursos biolóxicos mariños.
Poñer en marcha fórmulas para incrementar o valor do produto pesqueiro
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)