Co Proxecto porase en actividade un centro de elaboración e investigación de novas preparación con técnicas tradicionais de conservación de peixe – salazón, afumado e escabechado – aplicados a especies de peixese e mariscos procedentes do sector Pesqueiro local.
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
PRINCIPAL: Consecución de Produto Mínimo Viable e unidades de venda. ESPECÍFICOS:
|
- Posta en marcha do obrador artesanal de elaboración de transformados do produto Pesqueiro.
- REalizar as primeiras vendas no primeiro trimestre do ano 2024.
- Ter desenvolvido un programa propio de investigación por especies estacionais.
- Elaboración do proxecto de reforma de baixo por parte dun arquitecto técnico co obxectivo de acadar licencia de obra e licencia de apertura para actividade.
- Realización da obra para a reforma.
- Solicitude do Rexistro Sanitario como elaboradores.
- Dotación de maquinaria para o desenvolvemento das investigacións para a consecución dos distintos PMV.
- Apertura de obrador/laboratorio I+D+i en alimentación
- Creación de espazo de traballo para desenvolver toda a estratexia de Turismo de Sal.
- Creación de espazo para as experiencias gastronómicas e catas baseadas nestes produtos.
- Humanización da contorna da Cofraría e recuperación dun barrio cunha importante historia gastronómica
Aumento do valor, creación de emprego, valoración e fomento da participación das mulleres, atracción de persoas mozas e promoción da innovación en todas as fases da cadea de producción e suministro dos produtos da pesca e da acuicultura, e a mellora da imaxe destes produtos e a actividade produtiva a nivel local para a súa incorporación á cultura alimentaria do territorio
Promoción de la innovación en presentaciones y derivados
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)