Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hotel Mar do Ézaro

Rahabilitación dunha vivenda para destinala a un hotel de dúas estrelas con 7 habitacións e dotará á zona do Ézaro dun novo aloxamento que no hai na localidade, ademáis dun establecemento de restauración no que se servirán exclusivamente produtos do mar. Contará cunha zona de xardín onde fará unha reprodución da cascado do Ézaro asi como tematizar o establecemento con ilustración das embarcacións tradicionais.

Datos xerais
Acrónimo: 
Hotel Mar do Ézaro
Tipo de proxecto: 
Produtivo
Non produtivo
Tipo de proxecto: 
Individual
Conxunto
Cooperación
Datos do promotor
Nome e apelidos / Razón social: 
Alesandra Rodeir Rodriguez
Datos de interese: 
-
Perfil empresarial: 
Persoa Física
Datos do proxecto
Referencia normativa: 
Orde do 21 de decembro do 2018 pola que se establecen as bases reguladoras para a concesión de axudas para proxectos ao abeiro das estratexias de desenvolvemento local participativo (EDLP) aprobadas para os grupos de acción local do sector pesqueiro
Convocatoria - ano: 
2019
Data de aprobación: 
12/07/2019
Prazo de execución
Prazo total (meses): 
19
Anualidades: 
2019-2020
Data fin de execución: 
31/10/2020
Ámbito de aplicación: 

Carnota

Información económica inicial do proxecto
Coste total do proxecto (subvencionable + non subvencionable): 
311.522,97 €
Coste subvencionable do proyecto (inversión pública + inversión privada): 
246.722,00 €
Total axuda pública aprobada (€): 
108.557,68 €
% Subvención: 
44,0
Reparto de axuda pública aprobada
FEMP (€): 
92.274,03 €
FEMP (%): 
85%
CA (€): 
16.283,65 €
CA (%): 
15%
Indicadores
Sexo promotor: 
Muller
Home
Idade promotor: 
< 40 anos
> 40 anos
Negocio de nova creación: 

Non
Diversificación da actividade pesqueira: 
Si
Non
Emprego creado (ETC): 
Si
Non
Nº emprego creado (ETC): 
2,5
Emprego mantido (ETC): 
Si
Non
Nº emprego mantido (ETC): 
-
Actividades de formación: número de mulleres que participaron: 
-
Estratexia de desenvolvemento local participativa, obxectivos e prioridades dos proxectos
Principais obxectivos do proxecto: 

1)Creación dunha nova infraestructura aloxativa no Ézaro

2) Mellora da experiencia gastronómica coa potenciación da restauración con algas.

Resultados concretos previstos coa implementación do proxecto: 

1) Xeración de emprego

2) Xerar sinerxías con outras empresas e entidades da zona

3) Aumentar as inversións no territorio

4) Desastacionalización de actividades

5) Ampliar os servizos turísticos de zona cun novo aloxamento turístico.

Principais actividades do proxecto: 

1) Aloxamento

2) Restauración

Obxectivos da EDLP do GALP á que responde
Obxectivo estratéxico da EDLP: 

Obxectivo Estratéxico 2: Diversificación económica

Obxectivo específico da EDLP: 

2.4: Potenciar a creación de oferta turística de calidade xeradora de emprego.

Principios horizontais
Desenvolvemento sostible: Medioambiente e cambio climático: 
Si
Non
Promoción da igualdade e non discriminación
Igualdade de xénero: 
Si
Non
Discriminación: 
Si
Non
Favorecer a inclusión social: 
Si
Non
Contribución aos retos dos GALP cara o 2020: 
Si
Non
Contribución: 
Política pesqueira común
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)