
Rehabilitación de antigo restaurante familiar coa finalidade de poñer en valor o produto pesqueiro do territorio ao mesmo tempo que promocionar o patrimonio subacuático da localidade, facendo especial referencia aos naufraxios e a ruta creada con axudas do anterior GAC.
Poñer en valor especies infravaloradas como a “xarda”, a través da cociña elaborada e dándolles o mesmo posicionamento na carta que as especies de recoñecido prestixio. Ao mesmo tiempo contribuirá ao asentamiento e identificación das marcas do territorio que poñen en valor a pesca costeira artesanal. KILOMETRO CERO, POLBO DE LONXA E MARGALAICA.
A rehabilitación do local leva incluído unha nova imaxe, relacionada coa temática exposta, e a colocación de mobiliario novo na cociña e comedor.
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
Impulsar un concepto de negocio que ademais de fortalecer o servizo de calidade na restauración, transmita o patrimonio subacuático de Fisterra aos clientes.
Poñer en valor especies menos coñecidas e elaboralas con cociña de autor.
Contribuír ao asentamento e identificación de marcas como KILOMETRO CERO; POLBO DE LONXA
Creación de 3 postos de traballo directos.
Diversificación da oferta gastronómica na zona.
Posta en marcha dun lugar diferenciado en canto a temática.
Restauración con produtos locais e promoción do patrimonio subacuático de Fisterra
- Diversificación económica.
- Patrimonio natural e cultural.
3. Sector Pesqueiro.
1.1. Fomento dun sector Pesqueiro sostible ambientalmente, eficiente no uso dos recursos, innovador, competitivo e baseado no coñecemento.
2.4. Potenciar a creación de oferta turística de calidade xeradora de emprego.
3.2. Recuperación do patrimonio cultural costeiro.
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)