
O proxecto consiste en crear unha nova liña de bombóns e turróns de mar, mellorando as instalacións da fábrica situada nunha nave de 250 metros cadrados no centro de Ribadeo. Con este proxecto preténdese ampliar a oferta de bombóns con algas para a súa elaboración e, ademais, preténdese elaborar turrón con algún produto de mar. O investimento consiste en incrementar o equipamento para adaptalo aos novos clientes, incluído aqueles con algún tipo de intolerancia a alerxia, o que fai necesario ter distintas zoas de traballo e almacenaxe que eviten a posible contaminación cruzada
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
Mellorar a produtividade das actuais liñas de produción.
Ampliación da oferta de bombóns elaborados con produtos do mar.
Chegar a un público máis grande. Target principal consumidores de realfood.
Diversificación das liñas de negocio.
Utilización de recursos mariños como materias primas.
Incremento da capacidade de arrastre do negocio con ampliación de provedores de algas
Mellora das instalacións extracción cabina de pintado.
Adquisición de máquinas fixas (armario de chocolate, mesturadora, armario quente con humidificación)
Adquisición de electrodomésticos (lavalouzas, basculas e batedora)
Adquisición de material (andeis, mesas, carros..)
Deseño e packaging personalizado
Creación de contido audiovisual para web.
1.-Mellora da competitividade do sector pesqueiro, creación de emprego e atracción da mocidade, en especial a través do aumento do valor engadido dos produtos pesqueiros, da integración vertical, da innovación en todas as fases da cadea de subministro dos produtos pesqueiros,; e garantir unha actividade sostible promovendo o uso eficiente dos recursos biolóxicos mariños.
1.1.- Consolidar o posicionamento do produto pesqueiro da Mariña-Ortegal como o eixe central sobre o que se orienta a estratexia.
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)