
A empresa ten dúas liñas de negocio nas que se van levar a cabo melloras:
- Comercialización de produtos pesqueiros frescos.- implantarase un sistema de trazabilidade e etiquetado dos produtos pesqueiros, facendo o proceso de pesaxe e etiquetaxe de forma automática, o que implica unha redución no tempo de traballo e unha menor cantidade de erros nos datos.
- Elaboración artesanal de conservas.- implantarase o mesmo sistema de trazabilidade que na liña de comercialización de produtos pesqueiros frescos, adquisición de equipamento diverso, implantación de medidas de seguridade para os traballadores e melloras na sección de publicidade.
Home
> 40 anos
Non
Non
Non
Non
Obter unha maior competitividade con respecto ás empresas do sector.
Mellorar os tempos de etiquetaxe e trazabilidade dos produtos pesqueiros e dos elaborados da empresa.
Comercializar os produtos elaborados con total control da trazabilidade.
Diminuír os tempos de traballo a hora de elaborar as conservas de bonito da empresa e así aumentar a súa produción.
Mellorar as condicións de traballo, conseguindo unha maior axilidade a hora da etiquetaxe dos produtos pesqueiros e obter unha trazabilidade moito mais concreta e fiable da que se realiza na actualidade, que se está realizando á mán.
Mellorar o sistema de esterilización das conservas.
Mellorar e facilitar o sistema de pechado das conservas, diminuíndo os tempos de traballo e incrementando a produtividade.
Manter 2 postos de traballo.
Adquisición do equipamento necesario tanto para a sección de comercialización de produtos pesqueiros frescos como para a de conservas artesanais.
Acondicionamento do obrador de conservas artesanais.
Deseño de folletos e fotografías do produto transformado para editar trípticos e mellorar a sección de publicidade da empresa.
1. Mellora da competitividade do sector pesqueiro. Creación de emprego e atracción da mocidade, en especial a través do aumento do valor engadido dos produtos pesqueiros da integración vertical da innovación en todas as fases da cadea de subministro dos produtos pesqueiros; e garantir unha actividade sostible promovendo o uso eficiente dos recursos biolóxicos mariños.
1.1: Consolidar o posicionamento do produto pesqueiro da Mariña-Ortegal.
Non
Non
Non
Non
Non
Crecemento azul
Cambio climático e transición enerxética a unha economía de baixas emisións de carbono
Creación de emprego e integración social (mulleres, mozos/as e inclusión social)